fbpx

F.A.Q

Ofte stillede spørgsmål

Vi har samlet de oftest stillede spørgsmål, information om indflytning, depositum, husdyr og meget mere lige her.

Ofte stillede

Spørgsmål

Kontakt home på 33 33 03 05 eller 177@home.dk

Lejlighederne er klar til indflytning nu.

Der betales 2 måneders forudbetalt husleje inkl. Aconto, svarende til den første og sidste måned, ved indgåelse af lejekontrakt + Depositum svarende til 3 måneders husleje.
Der er Fibia indlagt, og du kan se deres produkter lige her.
Alle hårde hvidevare er inkluderet af høj kvalitet. Herunder Siemens vaskemaskine, tørretumbler, køle/fryseskab, opvaskemaskine, indbygningsovn og induktions kogeplade. Herudover en Exhausto emhætte.
Ja, max. 15 kg. ved ansøgning.

Et hvidt Svane Køkken.

Der er egetræparketgulv og smukke Monte Carlo klinker samt gulvvarme i hele lejligheden.

90 parkeringspladser i parkeringskælder under bygningen. Separat parkeringsplads kan lejes for 900 kr./md.

Der er flere forskellige fælleslokaler, som er mulige at leje rundt på Grønttorvet. Det står FBgruppen eller Grundejerforeningen for.

På taget er der en stor fælles tagterrasse med skønt væksthus, og i gården indrettes ‘øer’ med bl.a. fælles gårdhave, lege-ø til børn, her finder du også et stort væksthus med gårdhave og opholdspladser.

Ja, alle lejligheder har flotte galvaniserede stål altaner eller dejlige terrasser Fælles for alle er adgangen til den store fællestagterrasse med væksthus og plantekasser.

Ja, alle lejligheder har brugsret til opbevaringsrum i kælderen.

Vil du vide endnu mere om

Primula Hus

Se de ledige lejligheder

Ved du allerede, hvilken lejlighed du gerne vil have? Hvis ikke, så hop forbi vores oversigt over lejlighederne i Primula Hus. Der er mange forskellige planløsninger – og helt sikkert en til dig.

Læs mere om boligerne

I Primula Hus finder du gedigne kvalitetsmaterialer gennem hele byggeriet. Her er skabt stilfulde og tidsløse lejligheder med alt hvad du har brug for.

Læs mere om nærområdet

Grønttorvet er Københavns nye grønne bydel, hvor fællesskab og naturen er i fokus. Her går du ikke på kompromis med byliv, beliggenhed, kulturtilbud eller noget andet.