fbpx

PRIMULA HUS

Bo i den grønneste bydel i København

Midt i byen i et grønt helle

Vil du ikke gå på kompromis med bylivet, central beliggenhed og nem adgang til resten af verden? Så skal du bo i én af Primula Hus’ 190 lejligheder, hvor du er omgivet af skønne grønne oaser, et spirende fællesskab og med byens mange muligheder lige om hjørnet.

I Primula Hus finder du gedigne kvalitetsmaterialer gennem hele byggeriet. Her er skabt stilfulde og tidsløse lejligheder med lyst egetræsparketgulv og smukke Monte Carlo klinker. I køkkenalrummet kan du lave mad i dit Svane Køkken med alt i Siemens hårde hvidevarer. Lejlighederne er lyse og klar til at du kan sætte dit præg og skabe et skønt hjem midt i byen.

Højt til himlen
Du behøver ikke engang at bevæge dig væk fra Primula Hus for at få højt til himlen og jord under neglene. På tagterrassen er der etableret et væksthus, hvor du sammen med dine naboer kan dyrke grøntsager, krydderurter og nyde den eminente udsigt over byen.

Grønne oaser og spirende fællesskab

På taget er der opført en stor fælles tagterrasse med skønt væksthus, og i gården indrettes øer med bl.a. fælles gårdhave, lege-ø til børn, frugt-ø med frugttræer, og her finder du også det store væksthus samt gårdhave og opholdspladser. I Primula Hus er der uendelige muligheder for et skønt liv - inde og ude.

Inviter lyset ind

Ingen detaljer er overladt til tilfældighederne i Primula Hus, og det ses i de stærke designlinjer og kvalitetsløsninger der er valgt, for at gøre livet let. Alle lejlighederne har skønne terrasser, der indbyder til at nyde udelivet. Udvalgte penthouselejligheder har eksklusive og private tagterrasser med udsigt over byen.

Et spirende fællesskab På tagetagen og i gården findes de to fælles væksthuse, der indbyder til et spirende fællesskab. I væksthusene kan du sammen med dine naboer dyrke egne grøntsager, krydderurter og bær. I kælderetagen finder du parkeringspladser og depotrum.

Se de ledige lejligheder

Ved du allerede, hvilken lejlighed du gerne vil have? Hvis ikke, så hop forbi vores oversigt over lejlighederne i Primula Hus. Der er mange forskellige planløsninger - og helt sikkert en til dig.