fbpx

PRIMULA HUS

Bo i den grønneste bydel i København

Midt i byen i et grønt helle

Grønttorvet er Københavns nye grønne bydel med fokus på fællesskab og naturen. Her går du hverken på kompromis med byliv, beliggenhed, kulturtilbud, restauranter og afstand til offentligt transport.

I Primula Hus er der plads til livet; med grønne arealer, fællesskab og højt til loftet. Gå en tur i den store bypark, der udfolder sig som en grøn oase. Her er der plantet frugttræer, etableret en stor plæne og en urban promenade, hvor der er plads til at være sammen og være sammen hver for sig.

Tæt på metro, bus og hurtig adgang til motorvejen

Primula Hus ligger kun 5 minutter fra Ny Ellebjerg station, hvorfra man hurtigt kommer rundt i København. Valby Parken og idrætsanlægget er ligeledes kun en kort gåtur fra hoveddøren. Du finder flere indkøbsmuligheder inden for kort afstand. Her kan du f.eks. nyde godt af Spinderiets mange butikker og restauranter, og de små charmerende caféer og restauranter i Valby, der har noget for enhver smag.

Der er også kort afstand til byens kulturtilbud, og endnu flere jo tættere på indre by vi kommer. Til børnefamilierne er der daginstitutioner og skoler tæt ved, hvor Grønttorvets egen børnehave åbnede i 2019.

Vil du vide endnu mere om

Primula Hus

Læs mere om arkitekturen

Primula Hus er tegnet af Holscher Nordberg. Her er først og fremmest fokus på funktionelle og æstetiske hverdagsløsninger, der skaber de bedste rammer for det gode liv.

Læs mere om boligerne

I Primula Hus finder du gedigne kvalitetsmaterialer gennem hele byggeriet. Her er skabt stilfulde og tidsløse lejligheder med alt hvad du har brug for.

Se de ledige lejligheder

Ved du allerede, hvilken lejlighed du gerne vil have? Hvis ikke, så hop forbi vores oversigt over lejlighederne i Primula Hus. Der er mange forskellige planløsninger – og helt sikkert en til dig.