fbpx

PRIMULA HUS

Bo i den grønneste bydel i København

Klassisk arkitektur med stor respekt for det oprindelige Grønttorv

Grønttorvets historie er mangfoldig, og senest var det et engrosmarked for blomster- og grønthandlere. De sidste handlende forlod stedet i 2016 og siden da er en ny, moderne og grøn bydel skudt op.

Bygningerne opføres i Grønttorvets ånd, og det æres blandt andet ved at give dem blomsternavne. Primulaen er yndefyld og mangfoldig i sit udtryk, og det har arkitekterne Holscher Nordberg overført til Primula Hus. De grønne og bæredygtige elementer er sammen med de stilrene linjer grobund for en smuk arkitektonisk bygning med fokus på funktionelle og æstetiske hverdagsløsninger.

Det klassiske håndværk er gennemgående på hele Grønttorvet, og her er stor respekt for det gode håndværk. Derfor er det også lyse tegl, der udgør facaden, hvilket skaber et spændende spil. Med inspiration fra den klassiske karré i Primula Hus drages øjet til den indbydende facade og de smukke stringente linjer.

Mangfoldige muligheder
I Primula Hus er der skabt plantegninger med både 2, 3 og 4 værelser. Her er der plads til privatliv og fællesskab, hvilket skaber de bedste rammer for det gode liv på Grønttorvet.

Inviter lys og naturen ind fra din egen rummelige terrasse, eller de to grønne væksthuse, spirende tagterrasser eller det aktivt gårdmiljø, der indbyder til et stærkt naboskab – både i Primula Hus, men også på hele Grønttorvet. Her kan du dyrke fællesskabet, krydderurter og grønt med dine naboer og familie.

Vil du vide endnu mere om

Primula Hus

Læs mere om boligerne

I Primula Hus finder du gedigne kvalitetsmaterialer gennem hele byggeriet. Her er skabt stilfulde og tidsløse lejligheder med alt hvad du har brug for.

Se de ledige lejligheder

Ved du allerede, hvilken lejlighed du gerne vil have? Hvis ikke, så hop forbi vores oversigt over lejlighederne i Primula Hus. Der er mange forskellige planløsninger – og helt sikkert en til dig.